RESIDENTIE “DE KROMME EIK ” IS UITVERKOCHT!

EEN EIGENTIJDS ONTWERP IN HARMONIE MET EEN GROEN EN LANDELIJK DECOR

Wonen in de groene Maalbeekvallei te Grimbergen met onmiddellijke toegang tot de rustige wandelpaden die u leiden naar de akkers, weiden en beschermde groenzones Hier kan u nog genieten van de gezonde buitenlucht en heeft u bovenop een uitstekende bereikbaarheid van de steden Mechelen, Vilvoorde en Brussel.

 

 

 

 

 

Ook het uitgebreide sociale, recreatieve en culturele aanbod van de gemeente Grimbergen en haar deelgemeentes, garanderen de residentiële topligging van onze nieuwbouwappartementen. 

Residentie “De Kromme Eik” is een kleinschalig nieuwbouwproject met 16 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 88 m² tot 125 m².

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers. Het open karakter van de gebouwen, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een heel eigen thuisgevoel. Ook de eigentijdse en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

 

LICHT EN RUIMTE, EEN IDEALE COMBINATIE

De nieuwbouwresidentie “De kromme Eik“ is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime en zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

De ondergrondse verdieping die de drie gebouwen verbindt, bezorgt iedere bewoner gegarandeerde rust op de terrassen en in het groen tussen de gebouwen omdat er totaal geen autoverkeer op de site is.  

Om u een duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijskwaliteitsverhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en alle werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in ons commerciële lastenboek. Het beknopt bestek van de werken kan uiteraard in samenspraak met ons vrij aangepast worden op maat van uw persoonlijke wensen.

 

 

 

 

 

 

Bezoek hier virtueel ons modelappartement in Grimbergen.