LASTENBOEK

AFWERKING

Een nieuw thuis, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke wensen.

AFWERKING

Een nieuw thuis, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke wensen.

ZEER BEKNOPT EN WATERDICHT LASTENBOEK

Het lastenboek vormt de DNA van een huis , de weergave van zijn kwaliteitsniveau. Het biedt essentiële informatie over de basisafwerking alsook wat u precies voor uw investering of budget krijgt. De grote lijnen zijn standaard, maar de details verschillen van project tot project en zijn bepalend voor de kwaliteit en de duurzaamheid van uw bouwproject. Voor ieder bouwproject wordt er steeds een zeer beknopt en waterdicht commercieel lastenboek samengesteld die u op éénvoudig verzoek en vrijblijvend kan bekomen. Onze standaardafwerking en basisbudgetten zullen u alvast bekoren en overtuigen …. want hiermee willen wij ons onderscheiden!

Contacteer ons

Bent u verkocht?
Wij helpen u graag verder.

Ziet u zichzelf wel in Residentie De Kromme Eik wonen? Of zoekt u een aantrekkelijke investering in kwalitatief en exclusief vastgoed?

Contacteer ons. Bij ERA IMMO TOYE staat er een hecht en ervaren team makelaars voor u klaar. We leven ons in in uw persoonlijke situatie, we beantwoorden al uw vragen, en we geven u professioneel en vrijblijvend advies bij uw keuze. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak op ons kantoor of bij je thuis! Dan bespreken we met plezier alle aspecten van dit prachtige woonproject. We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.

Gert Toye
Projectverantwoordelijke
Prinsenstraat 24
1850 Grimbergen

+32 (0)2 270 90 75
immotoye@era.be
www.era.be/immotoye

 

Contactformulier Kromme Eik

  • Door op "Verzenden" te klikken ga je akkoord met de Privacy policy en de cookies van onze website.